Auto în rate – un ajutor în achiziționare

Când achiziționezi o mașină, aspectul financiar este foarte important, iar dacă nu dispui de banii necesari pentru plata integrală la semnarea contractului de vânzare, cauți o soluție de finanțare pentru a cumpăra auto în rate. Noi cei de la Auto Dan SRL, te ajutăm să-ți îndeplinești visul și îți oferim posibilitatea de a cumpăra mașina în rate fără avans.

Documentele de care ai nevoie sunt cartea de identitate, cererea de credit și acordul de consultare a bazei de date ANAF.

Auto în rate – metode de finanțare

Când vine vorba de cumpărarea unei auto în rate doar cu buletinul fără avans, instituțiile financiare cu care colaborăm, vin cu o serie de beneficii suplimentare pentru toți clienții noștri.

Astfel finanțarea se face până la aproape suma completă din valoarea autoturismului, perioada de creditare fiind până la cinci ani, dobândă fixă pe toată perioada contractului fără costuri ascunse cu posibilitatea calcularii dobânzii chiar de cumpărător pentru a vedea în ce perioadă se încadrează în funcție de posibilitatea achitării ratei lunare.

auto în rate

Pentru auto în rate nu este necesară polița de asigurare CASCO, poți beneficia de împrumut chiar dacă ai istoric de creditare negativ, deci există variante pentru toate cazurile în care vă aflați, doar să vă achiziționați mașina dorită.

Mai mult decât atât, pot beneficia de creditare tinerii de peste 20 de ani și pensionarii până în 72 de ani, având ca și bază de calcul a ratei valoare pensiei lunare. Beneficiile oferite de această soluție se adresează tuturor segmentelor de vârstă și tuturor celor care își doresc o mașină dar nu au posibilitatea achiziționării valorii totale cu cash.

În parcul nostru auto găsești numeroase și variate modele de mașini cu posibilitatea de ați alege ce variantă dorești, după nevoile tale. Dacă nu ești hotărât asupra mărcii, specialistii noștri de vor consilia și îți vor pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună și avantajoasă alegere.