Auto rulate – cele mai bune le găsești la Auto Dan SRL

Pentru că noi punem clienții pe primul plan, ne străduim cum putem mai bine, să le oferim o experiență de achiziționare pozitivă, oferind livrare gratuită, din parcul nostru, în care deținem pe stoc auto rulate într-un număr mare. Pentru cei ocupați sau cei care știu sigur ce doresc, le asigurăm servicii de transport rapide, livrarea făcându-se direct la domiciliul clientului.

Auto Dan SRL este un parc modern cu experiență în domeniu și autorizat în comerțul cu autorulate. Deținem în permanență pe stoc o gamă diversificată de mașini. Cu experiență în acest domeniu, ne-am consolidat poziția de lider pe piața auto din România.

Vă așteptăm așadar la parcul nostru de auto rulate importate din țările europene, preponderent Germania, direct de la proprietari. La fiecare autoturism achiziționat din parcul nostru auto, beneficiați de garanție pentru motor și cutie de viteză incluzând toate elementele interioare.

auto rulate

Auto rulate pe gustul tău

Masina pe care ți-o dorești, o găsești în parcul nostru auto, unde o poți achiziționa cu plata integrală cash și card, sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului ales. Colaborăm cu cele mai bune instituții de finanțare, pentru a vă oferi tot confortul în achiziționarea mașinii dorite.

Suntem autorizați în comerțul cu auto rulate, și suntem apreciați de clienții noștri pentru promptitudine, seriozitate și profesionalism. La noi găsești cele mai bune mașini second hand de vânzare, o gama largă, potrivită pentru orice buget sau preferință, consilierii noștri de vânzări fiindu-vă alături pentru a face cea mai bună alegere.

Specialistii noștri vor fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul achiziției pentru a vă sfătui și ajuta.

Așadar, vă așteptăm la sediul nostru, să vă alegeți mașina dorită din variatele modele pe care le avem pe stoc, sau, ne puteți găsi și pe site-ul nostru, auto-dan.ro. Nu ezita și haide chiar acum.