Blănuri naturale – cum să le porți în funcție de vârstă?

Hainele din blănuri naturale sunt piese vestimentare fără vârstă. Orice femeie care dorește să fie elegantă, să își pună în evidență stilul personal și să se afirme, poate purta haine din blană astfel încât să se simtă bine și să fie admirată de cei din jur.

Ce tipuri de blănuri naturale se poartă în funcție de vârstă?

Hainele din blană adaugă o notă sofisticată oricărei ținute fiind un articol vestimentar purtat îndeosebi de femeile din înalta societate însă, nici doamnele care au un loc de muncă obișnuit nu trebuie să își limiteze alegerile. Femeile cu vârsta cuprinsă între 20 – 30 de ani pot purta blănuri naturale în moduri foarte îndrăznețe, fiind recomandate în special pe cele în culori în tendințe, cu o croială care să scoată în evidență trăsăturile frumoase. De asemenea, pot să fie alese, în această grupă de vârstă și modele care sunt mai serioase, care sunt rafinate sau vintage.

blănuri naturale

Pentru femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani, care sunt mult mai receptive la tot ceea ce este nou, le sunt recomandate modele din categoria de lux, care au o calitate premium. Chiar și după această vârstă, modelele nonconformiste pot să fie purtate. Dar dacă stilul tău este mai conservator, atunci este recomandat să porți modele de blănuri naturale care sunt mai simple, avangardiste, realizate din două tipuri de blană. Atâta timp cât sunt combinate cu ținutele potrivite, blănurile naturale rămân piese vestimentare statement în garderoba oricărei femei.

Adaugă în garderoba ta haine din blană deosebite și de calitate

Iris Boutique este locul în care vei putea găsi cele mai multe modele de blănuri naturale și vei putea să îți evidențiezi stilul personal. Modelele pe care le găsești în colecțiile magazinului online www.iris-boutique.ro sunt de calitate și vei putea să te bazezi pe acestea pentru mult timp. Chiar dacă prețul lor este mai ridicat, investiția merită să fie făcută deoarece te va scoate din impas de fiecare dată când vrei să porți ceva deosebit.