Colanți femei – cu ce articole să nu îi porți?

Dintre toate articolele vestimentare care fac parte din garderoba unei femei, modelele de colanți femei se numără printre favoritele tuturor. Totuși, trebuie avut în vedere că pentru a le purta cu stil trebuie să ții cont de o serie de reguli dar și să eviți o serie de piese vestimentare care ar putea să transforme look-ul tău într-un dezastru.

Ce tipuri de haine să eviți când porți colanți femei?

Ținutele pe care le porți trebuie să arate impecabil și totuși, sunt câteva tipuri de haine pe care ar trebui să eviți să le combini cu colanți femei. În primul rând este vorba despre articolele vestimentare care nu depășesc jumătatea coapselor. Bluzele mult prea strâmte și scurte în combinație cu colanții, oferă senzația că vrei cu orice preț să ieși în evidență.

colanți femei

În plus, modelele de colanți care au diverse tipuri de imprimeuri atrag atenția asupra picioarelor, așadar, nu sunt cea mai bună alegere dacă dorești să maschezi, de exemplu, niște gambe mai groase. Nu vei da niciodată greș dacă vei alege o pereche de colanți femei care ajung până la nivelul gleznelor deoarece subțiază picioarele și te ajută să pari mai înaltă.

Descoperă cele mai noi colecții de la Fashimo

Intră pe website-ul www.fashimo.ro și descoperă modele de colanți femei în culori deosebite care te vor ajuta să creezi combinații reușite care te vor face remarcată pentru bunul gust. Colanții pot să fie purtați indiferent de momentul zilei și asigură un confort optim. Hainele confortabile nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și ar trebui să le porți ori de câte ori ai ocazia. Indiferent dacă stilul tău vestimentar este unul elegant sau preferi mai mult îmbrăcămintea sport, niciodată nu poți spune că ai suficiente haine în dulap. Așadar, o sesiune de cumpărături poate să îți completeze garderoba cu noi modele deosebite pe care să le porți ori de câte ori îți dorești.