Mașini în rate – de la ce dealeri le achiziționăm?

Achiziționarea unei mașini este o necesitate. Conform statisticilor oficiale, se raportează o creștere constantă a autoturismelor pe cap de locuitor mai ales în orașele mari. Trebuie menționat faptul că ponderea cea mai mare a numărului de mașini în rate sau cumpărate este ocupată de cele second hand. Acest lucru se datorează faptului că veniturile românilor sunt din ce în ce mai scăzute, iar politicile încurajează achiziționarea de auto rulate.

Vânzarea acestor mașini, până nu demult, se făcea de către persoane fizice, fără o formă legală. Din cauza problemelor apărute, reducerea numărului de kilometri, schimbarea unor piese cu unele neconforme, tot mai mulți cumpărători au devenit sceptici în a face acest pas evitând în acest fel riscurile.

Pentru că piața din România s-a menținut pe un trend constant, au apărut firme specializate în vânzarea de mașini second hand. Tot mai mulți români apelează la parcurile auto, de unde cumpără cu cash sau pot fi cumpărate mașini în rate fără dobândă.

Mașini în rate – De ce să alegi RateAutoSh?

Cum nu întotdeauna ne putem planifica investițiile, există situații care ne iau prin surprindere, dar soluții se găsesc de fiecare dată. Este bine de luat în considerare varianta creditului auto dacă nu aveți economii, pentru că sunt multe avantaje. Pe piața sunt finanțatori precum cei de la RateAutoSh, care oferă credite cu avans zero, analiză rapidă a dosarului, rate fixe, dobândă scăzută, credit în lei fără costuri ascunse, înmatricularea direct pe numele cumpărătorului.

Dealerii autorizați au colaborări cu cei mai buni finanțatori de pe piață, iar clienții se pot bucura de ofertele avantajoase. Poți alege pachetul cel mai ofertant care ți se potrivește ție, în funcție de criteriile pe care tu le stabilești. Nu are rost să eziți și intră pe site-ul nostru unde vei putea căuta și găsi varianta cea mai bună pentru tine și familia ta!