Mașini rulate – ce semnifică seria de sașiu?

Atunci când cumperi mașini rulate, una dintre aspectele de care trebuie să ții cont este să ceri seria de sașiu pentru a putea verifica istoricul mașinii. Seria de sașiu o poți găsi în talonul mașinii sau în compartimentul motor. De asemenea, seria de sașiu se mai poate găsi la baza parbrizului, pe stâlpul central al caroseriei, în partea laterală a portbagajului, în interiorul aripii frontale sau sub scaunul pasagerului.

Ce semnifică fiecare caracter din seria de sașiu?

Seria de sașiu este formată din 17 caractere ștanțate în mașină sau pe talon. Este important să ceri de la vânzător această serie pentru a putea accesa istoricul complet al mașinii pentru a determina dacă a fost implicată în accidente și dacă a avut daune majore. Este important acest lucru când cumperi mașini rulate deoarece cu ajutorul acestei serii poți identifica și dacă mașina nu a fost furată.

mașini rulate

Așadar, semnificația seriei de sașiu este următoarea: primul caracter reprezintă țara în care a fost fabricată mașina, al doilea caracter marca auto, al treilea caracter tipul de caroserie, caracterele 4-9 detaliile specifice fiecărui model, al zecelea caracter anul fabricației, al unsprezecelea caracter codul uzinei și caracterele 12 -17 seria unică a mașinii. De asemenea, această serie este importantă și pentru a putea verifica dacă mașina a avut kilometrii dați înapoi.

Mașini rulate în cele mai optime condiții la Auto Dan

Pentru a putea achiziționa în cele mai bune condiții mașini rulate, tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea avea acces la toate detaliile legate de mașină, mai ales la istoricul complet al acesteia, astfel încât să îți poți da seama cât mai ușor dacă este alegerea potrivită pentru tine. Punem accent pe profesionalism și calitate, astfel încât să poți beneficia de toate avantajele pe care le poate oferi o mașină bună care te poate servi fără probleme pe termen lung.