Mașini rulate în rate – ce faci dacă nu mai poți plăti?

Semnarea unui contract de finanțare pentru a cumpăra mașini rulate în rate este pasul cel mai simplu de efectuat. Însă, viața este imprevizibilă și pot interveni o serie de situații neprevăzute precum pierderea job-ului, o boală, o urgență în familie, etc., care nu îți permite să mai plătești ratele la mașină. Așadar, ce este de făcut dacă ai semnat contractul de finanțare, ai mașina dar nu mai poți să îți respecți cuvântul și să plătești ratele?

Ce faci dacă nu mai poți plăti ratele?

Să cumperi mașini rulate în rate vin împreună cu numeroase avantaje, dar situațiile neprevăzute pot să te abată de la planul inițial și să intri în incapacitate de plată. Atunci când se întâmplă să nu mai poți plăti ratele primul lucru pe care trebuie să îl faci este să contactezi instituția de la care ai obținut finanțarea. În situația în care ai întârzieri mari poți să fii raportat la Biroul de Credite și acest lucru îți va afecta pe viitor posibilitatea de a mai accesa credite.

mașini rulate în rate

De asemenea, instituția financiară poate să solicite executarea silită, o altă situație nedorită. Tocmai de aceea este recomandat să discuți cu instituția financiară despre problemele cu care te confrunți și să găsești împreună cu aceștia o soluție pentru a te putea bucura de avantajele unei mașini cumpărate în rate.

Cumpără mașini rulate în rate în condiții avantajoase de la Auto Dan

Desigur, toate aceste precizări despre întârzierile la plata ratelor nu au fost făcute pentru a te descuraja să apelezi la o astfel de soluție ci să îți iei acest angajament în mod responsabil. Dacă vrei să cumperi mașini rulate în rate dar și să beneficiezi de condiții care nu te constrâng și îți oferă libertate de mișcare, atunci intră pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea descoperi soluții de finanțare avantajoase gândite pentru toate persoanele care doresc să se bucure de plăcerea de a conduce o mașină nouă.