Prostata – Cauze și simptome

Ai probleme cu prostata de ceva timp? Cu suplimentele alimentare de la Pro-natura poți să controlezi afecțiunile determinate de disfuncționalitatea prostatei.

Prostata este situată sub vezica urinară și se înfășoară în jurul tubului care transportă urina și materialul seminal din corp. Are tendința de a crește odată cu înaintarea în vârstă. În cazul în care, prostata ta devine prea mare, poate cauza o varietate de probleme de sănătate. De aceea este foarte important să ai grijă ca ea să funcționeze cât mai corect. Dacă incluzi în dieta ta zilnică suplimente alimentare de la pro-natura.ro, funcționarea corectă a prostatei este garantată.

Mărirea prostatei este o afecțiune foarte frecventă și apare odată cu îmbătrânirea. Mai mult de 1 din 3 dintre toți bărbații de peste 50 de ani au unele simptome de mărire a prostatei. Nu se știe de ce prostata crește pe măsură ce îmbătrânești, dar nu este cauzată de cancer și nu crește riscul de a dezvolta cancer. Această afecțiune nu este foarte gravă, dacă este tratată la timp.

prostata

Prostata ta are nevoie de suplimentele Pro-natura

Funcționarea normală a prostatei tale poate fi asigurată odată cu administrarea suplimentelor dedicate îngrijirii prostatei de la pro-natura.ro. Semnele unei prostate mărite pot fii: dificultate la începerea sau oprirea urinării, un flux slab de urină, trezitul frecvent noaptea pentru a urina și încordarea când urinezi.

Prostate 3xBiotics este un supliment alimentar extraordinar de la Pro-natura, care are proprietatea de a asigura funcționarea corectă a prostatei tale. Prețurile suplimentelor Pro-natura sunt accesibile oricărui portofel, iar eficiența cu siguranță îți întrece așteptările.

Te-ai săturat să dai banii pe suplimente, care nu au niciun efect pozitiv? Intră acum pe pro-natura.ro și selectează suplimentele alimentare potrivite afecțunilor tale. Echipa Pro-era are cele mai mici prețuri și cele mai bune feedback-uri de la clienți în ceea ce privește efectele suplimentelor alimentare.