Repatrierea decedaților – Requiem Funerar

Repatrierea internațională a decedaților

De mai bine de douăzeci de ani, Requiem Funerar ajută familiile, prietenii și comunitățile în repatrierea decedaților, întorcându-i pe cei dragi în grija familiei din numeroase țări de pe continent. Înțelegem cât de dificil și confuz este momentul când un prieten sau o rudă decedează în străinătate, astfel că ne luăm angajamentul de a oferi un serviciu profesional, onorabil si responsabil.

Ne dedicăm întru totul devizei noastre „Funeralii fără frontiere”, care descrie succint angajamentul nostru de a oferi un serviciu local tuturor clienților noștri globali. Folosind cunoștințele noastre din întreaga lume și ale partenerilor noștri locali, acționăm rapid pentru a pune în mișcare serviciul funerar de repatriere de urgență.

Ne concentrăm toată atenția în asigurarea faptului că fiecare dintre clienții noștri sunt repatriați cu grație înapoi în țară. În calitate de experți în domeniul nostru, suntem capabili să ne ocupăm de fiecare aspect al procesului de repatriere, de la îngrijirea decedatului în cadrul facilităților noastre de ultimă generație, si până la gestionarea vastei birocrații pe care o include repatrierea decedaților, asigurându-ne că sunt îndeplinite toate cerințele legale.

Alt articol de blog : Importanţa Iluminatului În Design-Ul Interior

repatrierea decedaților

Transportul persoanelor decedate

Transportul persoanei se face prin mijloace moderne, sigure și legale, echipate corespunzător pentru realizarea unui astfel de proces, în condiții stricte de igienă, cu șoferi bine pregătiți și experimentați. Decedatul este conservat pe toata durata trasportării, astfel că sicriul va putea fi deschis atunci când acesta ajunge la destinație, pentru ca familiile să-și poată lua rămas bun cum se cuvine.

Costurile unui astfel de serviciu variază în funcție de cerințele dumneavoastră si de reglementările regionale cum ar fi: tipul de sicriu, taxele comunei din țara unde a avut loc decesul, taxele serviciului de poliție mortuară, eventualele taxe consulare, costul la urgență a apostilei (în țările unde legislația o cere), distanța în kilometri, costul serviciilor de îmbălsămare.

Pașii pe care trebuie să îi urmăm, asigurați în întregime de echipa noastră, sunt:

  • Întocmirea documentelor;
  • Servicii de îmbălsămare certificată și de conservare a corpului/tanatopraxie;
  • Întocmirea documentelor în vederea obținerii Pașaportului Mortuar;
  • Întocmirea documentelor Consulare;
  • Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internațională;
  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morgă;
  • Documentele vamale;
  • Transportul sicriului la destinație, din țara în care realizăm repatrierea.

Oferim serviicii de repatriere a decedaților din Italia, Germania, Franța, Spania, Elveția, Anglia, Belgia, Olanda, Norvegia, Luxemburg, Ungaria, Austria, Irlanda, Suedia, Danemarca.

Următorul articol de blog : Cea mai bună firmă de transport animale Anglia