Skoda o mașină ce reprezintă o alegere inteligentă

Skoda este un producător ceh de automobile iar ca vechime este unul dintre primii patru în lume. Din anul 1991 aparține concernului Volswagen iar cel mai de succes model al brand-ului este Octavia, fiind la bază platformă de Golf dar mult mai spațioasă și mult mai accesibilă ca preț.

Skoda o marcă lăudată și criticată în același timp

Marca cehă a fost întotdeauna criticată pentru design-ul prea banal, prea comun dar oare cum ai putea altfel să produci un Volswagen mai ieftin care să fie pe gustul tuturor? Modelele noi cu siguranță reușesc să îi surprindă chiar și pe cei mai critici iar exemplul perfect în acest sens este modelul Scala care va înlocui curând modelul Rapid.

Mașinile Skoda se remarcă printr-o serie de avantaje care sunt cu greu de trecut cu vederea și aici putem să includem faptul că modelele sunt extrem de practice și spațioase, fiabilitatea și precizia este crescută în special la cutiile de viteze manuale. De asemenea, suspensia este confortabilă, arcurile puternice și piesele de schimb sunt ușor de găsit și sunt foarte ieftine.

skoda

La unele modele de mașini motoarele pot să aibă un consum destul de ridicat iar la unele modele suspensia poate să fie destul de zgomotoasă atunci când se parcurg drumuri proaste.

Alege modelul potrivit în funcție de dorințele și necesitățile tale de la Auto Dan

Este o marcă ce are parte atât de laude cât și de critici dar până la urmă orice conducător auto are dreptul să aleagă ce își dorește. Poți lua în considerare și achiziționarea unui model de mașină Skoda și de pe piața second hand deoarece se găsesc foarte ușor chiar și modele mai noi.

Dacă te interesează să consulți și oferte de pe piața second hand pentru mașinile Skoda atunci poți intra pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi modele de mașini variate în condiții foarte bune pe care să le achiziționezi pentru a te servi excelent pe termen lung.