Ulei de măsline extravirgin – pentru o viață sănătoasă

Consumul de ulei de măsline în preparatele culinare și nu numai, aduce beneficii sănătății noastre. Utilizarea uleiului de măsline extravirgin poate ajuta la prevenirea inflamațiilor și în special a bolilor de inimă. Uleiul de măsline îmbunătățește mucoasa vaselor de sânge și totodată ajuta la prevenirea coagulării sângelui, o caracteristică a atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale. Dacă vrei să ai grijă de sistemul tău imunitar și nu numai, mai ales în perioada aceasta pandemică, atunci te invit să viztezi site-ul Mardeolivos.ro, unde vei găsi ulei de măsline extravirgin 100%.

Uleiul de măsline reprezintă unul dintre cele mai sănătoase alimente, pe care le poți consuma pentru sănătatea corpului tău. De exemplu, persoanele ce consumă cantități excesive de grăsime și ajung să sufere de obezitate, însă prin urmarea unei diete bogată în ulei extravirgin de măsline, greutatea corporală va scădea.

Alt articol de blog : Gresie și faianță – cauți un produs de calitate care să impresioneze?

Ulei de măsline

Consumă ulei de măsline de la Mardeolivos.ro și ai grijă de sănătatea ta

Uleiul de măsline te poate proteja împotriva anumitor tipuri de cancer. S-a dovedit științific că alimentele și preparatele, pe care le mâncăm pot influența riscul de cancer. Studiile au arătat că, anumite tipuri de cancer precum, cel mamar sau digestiv au un risc mai mic să apară, în cazurile în care, consumul uleiului de măsline este mai mare. Pe Mardeolivos.ro găsești uleiuri de măsline, natural 100%, obținut din măsline culese direct din copaci și presate în mai puțin de 24 de ore după măcinare. Uleiul de măsline extravirgin are în compoziția sa un antioxidant numit oleocantal, care se formează doar în timpul malaxării uleiului de măsline și nu se găsește în niciun alt aliment, nici măcar în măsline.

Alegerea tipului potrivit de ulei de măsline este esențială pentru sănătatea noastră. Pe această piață există o multitudine de fraude, deoarece foarte multe uleiuri au eticheta însemnată ca fiind „extra virgin”, dar de fapt au fost diluate cu alte uleiuri rafinate. Astfel de probleme nu apar însă, dacă alegi uleiurile de măsline extravirgin de la Mardeolivos.ro, a cărui calitate este garantată.

Următorul articol de blog : Covorașe auto premium cu acoperire perfectă